برنامه های تحریم شده گوگل پلی برای افراد ساکن ایران هستند قابل دسترسی نیستند. ما در این مقاله سعی داریم آموزشی کامل از دور زدن تحریم های گوگل پلی را عنوان کنیم.

 

 

نصب برنامه های غیر مجاز اندروید   

 

نحوه دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی از صفر تا صد

دانلود نرم افزارهای ممنوعه

 

گوگل پلی یکی از سرویس‌های شرکت گوگل در زمینه ارائه اپلیکیشن‌های اندرویدی به کاربران موبایل است. درواقع گوگل پلی بستری را برای توسعه‌دهندگان سیستم عامل اندروید فراهم کرده است تا برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های خود را برای ارائه به مشتری‌ها در آنجا قرار دهند. با توجه به این موضوع سرویس یاد شده امکانات دیگری نیز در اختیار کاربران قرار خواهد داد. اما با همه این‌ها استفاده از برخی امکانات گوگل پلی برای ایرانی‌ها میسر نیست. یکی از آن‌ها برنامه های تحریم شده گوگل پلی هستند که در ادامه به ترفندهایی درباره  نحوه دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی  خواهیم پرداخت و روش‌هایی برای از بین بردن نمایش خطای تحریم بیان خواهیم کرد. 

روش دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی از صر تا صد

دانلود برنامه های تحریم شده

همان‌طور که گفتیم به دلیل تحریم کاربران ایرانی گوگل پلی توسط گوگل، امکان دانلود برخی از برنامه‌ها برای کاربران ایرانی وجود ندارد و معمولا کاربران برای دانلود یک سری از برنامه های تحریم شده گوگل پلی مانند بازی Clash of Clans با پیغام خطای This item isn’t Available in your Country مواجه می‌شوند. اما جای نگرانی نیست. ما در ادامه شما را با نحوه دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی آشنا خواهیم کرد و اشاره می‌کنیم که چگونه می‌توانید نسبت به نصب برنامه های تحریم شده گوگل پلی اقدام کنید.

تنظیمات و استفاده از فیلترشکن

بازی های فیلتر شده اندروید

درواقع به علت وجود تحریم‌ها، کاربران ایرانی گوگل پلی امکان دانلود برخی از برنامه‌ها را به صورت مستقیم ندارند. در این راستا یکی از روش‌های دور زدن تحریم های گوگل و روش دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی این است که مراحل زیر را طی کنید:

  • بتدا باید گوگل پلی خود را به جدیدترین نسخه آپدیت کنید.
  • سعی کنید فیلترشکنی معتبر و استاندارد داشته باشید. در استفاده از فیلتر شکن برای انواع برنامه‌هایی که در لیست برنامه های تحریم شده گوگل پلی قرار دارند، فیلتر شکن باید روی سرور آمریکا تنظیم باشد.
  • حالا که مقدمات کار را فراهم کردید، به بخش تنظیمات (Setting) گوشی اندرویدی خود بروید.
  • در قسمت Apps برنامه Google Play Store را پیدا کرده و روی نام آن ضربه بزنید.
  • حالا در کادری که باز می‌شود، Clear Data را انتخاب کرده و Force Stop را نیز برگزینید و از بخش تنظیمات خارج شوید.
  • فیلترشکن را باز کنید و متصل شوید و اپلیکیشن گوگل پلی را باز کنید.
  • حالا بدون اینکه برنامه گوگل پلی را ببندید، به صفحه Home بیایید و فیلترشکن را غیرفعال کنید.
  • به گوگل پلی باز گردید و از آن استفاده کنید.

به همین راحتی و با طی کردن مراحلی که در بالا بیان شده است، شما می‌توانید برنامه های تحریم شده را دانلود کنید.

 

استفاده از مارکت های جایگزین گوگل پلی

نصب برنامه های غیر قابل نصب

از آنجایی که گوگل پلی استور یکی از منابع قابل اعتماد برای دانلود انواع برنامه‌های اندرویدی به شمار می‌رود، می‌توانید میلیون‌ها برنامه را در دل آن پیدا کنید که با ارائه توضیح و نظر کاربران، راهنمای خوبی را جهت انتخاب برای دانلود فراهم می‌آورند. اما گاهی به دلیل تحریم و مشکلاتی از این قبیل یا پولی بودن برخی از برنامه‌ها در گوگل پلی، امکان استفاده از آن برای کاربران میسر نیست. در این راستا راه‌حل ابتدایی که به ذهن می‌رسد این است که از سایر مارکت‌های اندروید برای دانلود نرم افزار های تحریم شده گوگل پلی استفاده کنید. برای آشنایی با این مارکت‌ها می‌توانید مقاله مارکت‌های اندروید؛ بهترین جایگزین های گوگل پلی را مطالعه کنید.

ناگفته نماند که برنامه های جایگزین گوگل پلی، علاوه بر اینکه برنامه‌های تحریم شده را ممکن است برای دانلود کاربران در اختیار داشته باشند، برخی از برنامه‌های پولی را نیز رایگان عرضه می‌کنند و همچنین برخی از آن‌ها امکان دانلود فایل APK را نیز برای کاربر میسر خواهند ساخت. البته برای استفاده از این برنامه‌ها باید دقت داشته باشید که پیش از استفاده به بخش تنظیمات و بعد Security رفته و عبارت «Unknown sources» یا «دانلود از منابع ناشناس» را فعال کنید تا گوشی شما اجازه دانلود برنامه‌ها از منبعی به غیر از پلی استور گوگل را داشته باشد.

 

سخن پایانی

دانستیم که گوگل پلی استور یکی از منابع عالی برای دانلود برنامه‌های اندرویدی است. اما کاربران ایرانی نسبت به دانلود برخی از برنامه‌ها در این سرویس مشکل دارند. اما با روش‌هایی که در این مقاله بیان کردیم می‌توانند نسبت به پیدا کردن ترفندهایی دانلود برنامه های تحریم شده توسط گوگل اقدام کنند. ناگفته نماند شرکت‌هایی مانند هواوی و سامسونگ در محصولات خود مارکت‌های اختصاصی خود را نیز عرضه می‌کنند و کاربرانشان می‌توانند از آن‌ها نیز استفاده کنند. نظر شما در این باره چیست؟ آیا شما راه‌حل دیگری به غیر از روش‌های اشاره شده در این مقاله می‌دانید؟ در این راستا خوشحال می‌شویم نظرات خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

  •